Dodatne storitve

Demontaže in montaže

Izvajamo montaže, demontaže in premontaže hitro montažnih konstrukcij.
Naši strokovno usposobljeni in izkušeni monterji delo opravijo hitro, natančno, kvalitetno in v dogovorjenih rokih.

Montaže / demontaže izvajamo na naših konstrukcijah in hitromontažnih konstrukcijah drugih proizvajalcev. V večih primerih gre za premontaže oziroma premik konstrukcij iz ene lokacije na drugo lokacijo. Za izvajanje premontaž nudimo tudi izvedbo projekta na ključ, ki dejansko zajema strokovno demontažo objekta, transport na drugo lokacijo in montažo na novi lokaciji.

Izberite popolno rešitev zase

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.

Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Servis in vzdrževanje

Industrijski skladiščni šotori in hitromontažne hale

Vsak letni čas prinaša določene nevšečnost, kot je sneg in mraz pozimi ter neurja z močnejšimi vetrovi poleti. V zadnjih letih se prav tako tudi spomladi in jeseni pojavljajo občasne nevihte in neurja, ki so nad povprečjem, kar se tiče hitrosti vetra in vetrnih sunkov. Kakorkoli se vzame, snežne padavine pozimi in neurja z vetrom poleti povzočajo določene obremenitve na konstrukcijah. Kljub temu, da gre za robustno konstrukcijo, je vseeno priporočljiv preventivni pregled vsaj 2x letno. To je pred zimo in pred poletjem.
Preventivni pregled zajema podroben pregled vseh spojnih elementov, pritrditvenih in povezovalnih točk, pokrivalo in splošno stanje objekta. Na podlagi pregleda se izda tudi poročilo o stanju in priporočila za morebitni servis in popravila.

Prireditveni šotori

Posebnost prireditvenih in sejemskih šotorov je stalno izvajanje montaže in demontaže. Pri tem že zaradi same narave dela in pogoste uporabe pride do obrabe vseh elementov, od aluminija in železnih delov do PVC pokrivala, gumic in drugih pritrditvenih elementov. Pri izvajanju montaž in demontaž pa prihaja tudi do neljubih poškodb, predvsem pri PVC pokrivalih in alu profilih.

Biro OGIS servis in vzdrževanje

V našem podjetju na željo naročnikov izvajamo preventivne servisne preglede industrijskih in prireditvenih šotorov ter hitro montažnih hal. Manjše nepravilnosti, kot so naprimer rahlo popuščene jeklenice in navojni spoji, odpravljamo sproti. Za vsa večja priporočljiva in nujna popravila, odpravo nepravilnosti in servisnih posegov se pripravi poročilo in seznam. Naročnik se nato sam odloči, kaj od tega se bo popravilo in odpravilo, in kaj ne.

Na zalogi imamo večino rezervnih delov, za specifične vezne železne elemente imamo zelo kratek dobavni rok. Lastna ključavničarska delavnica in delavnica PVC cerad nam omogočata celovit servis in hitro opravljanje servisnih storitev ter s tem odlično podporo in servis naročnikom in poslovnim partnerjem.

Za dodatne informacije, vprašanja ali naročilo smo vam na voljo na tel. št. 03 / 492 81 70, elektronskem naslovu info@biroogis.com ali preko spletnega obrazca.