Najem hal in šotorov

Kljub že sicer cenovno ugodnim rešitvam naših montažnih objektov,  proizvodnih in skladiščnih šotorov in hal, je smiselnost njihovega nakupa v nekaterih primerih lahko vprašljiva. Večkrat smo priča potrebam po uporabi montažnega objekta za krajši čas in sprotnemu prilagajanju rešitev glede na vaše potrebe. Zato omogočamo najemanje naših montažnih hal in šotorov, katerih obliko, velikost in tip izdelave izberemo skupaj glede na namen in prostorske možnosti.

Pomagali vam bomo do popolno rešitve za vaše želje

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.
Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Prednosti najema:

KRATKOTRAJNA SKLADIŠČNA REŠITEV

Skladiščni šotor lahko najamete samo za obdobje, ko ga potrebujete.

MOŽNOST PRESTAVITVE SKLADIŠČA

Šotor se lahko enostavno prestavi na drugo lokacijo.

PODALJŠANJE SKLADIŠČA

Skladišče se lahko zaradi večjih skladiščnih potreb tudi hitro in enostavno podaljša.

UGODNA FINANČNA REŠITEV / MANJŠI FINANČNI VLOŽEK

Najem ne zahteva večjega finančnega vložka, saj predstavlja strošek samo do takrat ko je skladišče postavljeno.

PRILAGODITEV POTREBAM SKLADIŠČNIH KAPACITET

Skladiščne kapacitete prilagodimo željam in potrebam stranke.

PODALJŠANJE NAJEMA

Najem skladišča lahko enostavno podaljšate.

Najem šotorov, najem prireditvenega ali skladiščnega šotora, je včasih najboljša rešitev

Najem šotorov je pogosto – ne glede na to ali gre za prireditvene ali skladiščne različice – najboljša izbira. Še posebej, če tovrstne montažne objekte potrebujete le za krajši čas. Če se boste dejansko odločili za njem, pa bodite pozorni, da boste izbrali kakovostnega ponudnika z veliko izkušnjami, ki vam bo znal svetovati in vas usmeriti pri samem najemu. Tu vam lahko na pomoč priskočimo mi.

Najem skladiščnega šotora prinaša več prednosti

Najem skladiščnega šotora prinaša številne prednosti za uporabnike. Gre namreč za ugodno finančno rešitev, ki zahteva manjši finančni vložek, kot nakup tovrstnih montažnih objektov. Poleg tega boste tako dobili skladišče le za tisti čas, ko ga boste dejansko potrebovali. To pride še posebej prav v primeru, da objekta ne potrebujete ves čas ali pa za krajši čas potrebujete le dodaten prostor za skladiščenje.

Občasno pride do potrebe po povečanju ali podaljšanju skladišča. Montažni objekti so odlična rešitev za nekaj takega, saj lahko v tem primeru skladišče na hiter in enostaven način prilagodite potrebam vašega podjetja. Ker gre za montažni objekt, pa ga boste z lahkoto tudi prestavili na drugo lokacijo, če bo iz katerega koli razloga to potrebno.

Se vam je zgodilo, da skladišče potrebujete dlje časa, kot ste predvidevali? Pri nas to ni noben problem. Najem skladiščnega šotora je namreč brez težav mogoče podaljšati za toliko časa, kot ga boste potrebovali. Poleg tega, so tovrstni montažni objekti zelo prilagodljivi, zato jih je mogoče enostavno prilagoditi potrebam posameznega podjetja.

Najem prireditvenega šotora za občasno organizacijo dogodkov

V primeru, da organizacija dogodkov ni vaša osnovna dejavnost, je pogosto tudi pri prireditvenih šotorih smiselno poseči po najemu. Najem prireditvenega šotora namreč ponuja enake prednosti, kot najem kakšnega drugega montažnega objekta. Ker so prireditve zelo različne in sprejmejo tudi različno število obiskovalcev, pa je prilagodljivost tovrstnih objektov v tem primeru še toliko bolj potrebna in priročna.

Najem šotorov v Biro Ogis

Ne glede na to, katero vrsto montažnih objektov potrebujete, ali gre za najem prireditvenega šotora ali najem skladiščnega šotora, se lahko obrnete na podjetje Biro Ogis. V ponudbi imamo ogromno različnih tipov kakovostnih montažnih objektov, ki jih lahko najamete. Da bo organizacija dogodkov še toliko lažja, ponujamo tudi najem prireditvenega pohištva in druge opreme.

Na tržišču smo že skoraj 50 let in v tem času smo si nabrali ogromno izkušenj in vam lahko z lahkoto svetujemo pri izbiri. Izdelki, ki jih ponujamo strankam so izjemno kakovostni, zato ste lahko prepričani, da boste dobili kakovostno opremo, ki vam bo dobro služila.