Rabljeni skladiščni šotor vam lahko nudi novo površino za prihodnjo poslovno rast

Rabljeni skladiščni šotori so odlična in smotrna naložba. So hitreje postavljena alternativa novim skladiščnim halam in šotorom in s tem cenovno še dostopnejši, a hkrati zagotavljajo enako varno in učinkovito skladiščenje ter zaščito strojev, vozil, materiala in izdelkov. Bolj zaščitene in izolirane izvedbe omogočajo razširitev uporabe še na različne servisne, trgovinske in pisarniške dejavnosti. Poleg ekonomske plati, je pri uporabi rabljenih skladiščnih hal in šotorov pomemben še en vidik: trajnostno ravnanje. Hale in šotori so izdelani iz vrhunskih materialov, ki izpolnjujejo vse evropske standarde, imajo namreč dolgo življenjsko dobo in so uporabni še dolgo vrsto let.

 

Rabljene skladiščne hale so odlična rešitev ob potrebi po dodatnem prostoru

Podjetja, ki želijo razširiti svoje poslovanje in se na trgu vse bolj uveljavljajo, slej ali prej naletijo na težavo, ko so trenutni prostori za delovanje pretesni, ko potrebujejo dodatni prostor za shranjevanje izdelkov ali strojev, zaščiten pred vremenskimi vplivi, ali pa želijo preprosto dvigniti sedanjo ponudbo na višjo raven. Rabljeni skladiščni šotori so hitra, dostopna, cenovno ugodna in zanesljiva rešitev. Podjetje za njihovo postavitev hitro pridobi dovoljenja, dodatne prostore pa dobi tako rekoč čez noč, saj je postavitev skladiščnih in montažnih hal ter šotorov zelo hitra.

 

Podlaga za postavitev rabljenih skladiščnih hal in šotorov ni zahtevna, dovolj je raven teren, po želji pa lahko podjetje šotor ali rabljeno skladiščno halo kadarkoli prestavi na drugo lokacijo. Rabljeni industrijski šotori in montažne hale so lahko zaradi vseh prednosti tisti prelomni ključni moment, ki marsikateremu podjetju na široko odpre vrata k novim napredkom, ponudi nove možnosti za uspeh in je odskočna deska za rast njihove blaginje.

 

Nakup rabljenih skladiščnih šotorov je dobitna kombinacija

Pridelki, stroji, različni materiali in vrsta drugih izdelkov hitreje propada in se uničuje, če je izpostavljena neposredno zunanjim vplivom, s čimer se ustvarja materialna in finančna škoda. Pod šotorskimi ponjavami so vse stvari izvrstno zaščitene.

 

PVC-ponjave so vodoodporne in ognjevarne ter ščitijo pred UV-žarki. Tudi za marsikatero dejavnost je pokrita površina zelo dobrodošla, ker se lahko izvaja v vsakem vremenu in zaradi zaščite pred pripeko, vetrom in dežjem, bistveno dvigne raven ugodja. Za prodajalce avtomobilov, gradbena podjetja, servisne delavnice, trgovine ali za organizatorje različnih prireditev. Čeprav niso čisto novi, so rabljeni šotori in hale ustrezna in popolnoma upravičena naložba v vseh primerih. Robustna konstrukcija iz aluminija in trpežna PVC-ponjava ter drugi sestavni deli, uspešno kljubujejo času in so ob ustreznem ravnanju z njimi brezhibno uporabni še zelo dolgo.

 

Se odločiti za rabljeno montažno halo ali za skladiščni šotor?

To je odvisno predvsem od tega, kakšne zahteve, želje in pričakovanja imate glede nove prostorske pridobitve. Skladiščni šotori in montažne hale imajo namreč, čeprav so si na zunaj včasih podobni, velikokrat različne specifikacije in lastnosti, kar odloča o njihovi namembnosti. Tista bistvena, temeljna razlika je predvsem v uporabi ali ponjave ali pločevine kot materiala za streho in stranske stene in v tem, ali je objekt izoliran ali ne.

 

Za manj občutljive izdelke, pri katerih nihanje temperature ne vpliva na njihovo kakovost in jih ne uničuje, so rabljeni industrijski šotori več kot idealna izbira. Zelo so praktični in nezahtevni, hitro postavljeni in enostavni za prestavitev na drugo lokacijo, streha je iz trpežne PVC-ponjave, ki brez težav prenese močne obremenitve in sneg. Stene so prav tako iz ponjave, za večjo varnost skladiščenih objektov pa so lahko iz pločevine.

 

Izolirana rabljena skladiščna hala pa bo ravno pravšnja za še dodatno zaščito skladiščenih izdelkov, ker je v celoti izdelana iz pločevine. Potrebujete dodatne prostore, v katerih bo potekala dejavnost, na primer mizarska ali servisna delavnica ali pa bo morda pisarna? Dobro izolirane rabljene montažne hale bodo zaposlenim ponudile udobno delovno okolje, stene iz panelov ali pločevine pa bodo izvrstna zaščita pred vremenskimi vplivi. Dobro izbran rabljen skladiščni ali montažni objekt bo za podjetje velika pridobitev in priložnost, da obrne nov list.