Skladiščne hale

Robustna konstrukcija iz robustnih aluminijastih profilov in vroče cinkanih jeklenih veznih členov je trdna osnova objekta, ki se lahko glede na namembnost in vrsto uporabe uporabi kot hitromontažna hala s pokritjem iz trapzne pločevine ali panelnih plošč. S tem se lahko pokrije več področij uporabe: od navadnih skladiščnih prostorov do toplotno izoliranih proizvodnih in biro poslovnih prostorov.

Največja prednost hitromontažnih hal, kot pove že ime samo, je hitra montaža in dolga uporabna življenjska doba.Ker gre za modularno postavljeno kostrukcijo, je takšno halo možno enostavno prestaviti na drugo lokacijo. Ali za lastno uporabo ali pa nadaljno prodajo.

TIP 4

IZOLIRANA SKLADIŠČNA HALA

INSULATED STORAGE HALL

TIP 5

NEIZOLIRANA SKLADIŠČNA HALA

UNINSULATED STORAGE HALL

TIP 6

SKLADIŠČNA HALA ELEGANCE

INSULATED STORAGE HALL

Primeri uporabe

Izberite popolno rešitev zase

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.
Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Montažne skladiščne hale nudijo enostavne prostorske rešitve

Montažne skladiščne hale so idealna rešitev, kadar v zelo kratkem času potrebujete dodaten skladiščni ali proizvodni prostor. Včasih nenadna širitev posla, nepričakovano večje naročilo ali kakšna druga poslovna priložnost prinese s seboj potrebo po dodatnem objektu za skladiščenje materiala, produktov ali kot dodatna proizvodna linija. Birokratski postopki urejanja gradbene dokumentacije so ponavadi zamudni in cenovno neugodni, vi pa potrebujete prostor čimprej.

V tekem primeru imamo za vas praktično in ekonomsko ustrezno rešitev. Naše montažne industrijske hale so namenjene prav takšni uporabi. Ustrezni materiali, dodatna izolacija, hitra dobava in kvalitetna postavitev, skrajšani postopki urejanja dokumentacije in nenazadnje optimalna cena, so razlogi, zakaj izbrati ravno podjetje Biro Ogis. Visoko kakovostni robustni materiali, ki kljubujejo vsakršnim vremenskim razmeram, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo uporabe ter varnost pred neprijetnimi zunanjimi dejavniki. Tako bo na novo postavljena montažna industrijska hala omogočala nemoteno delo in širitev posla vašega podjetja.

Montažne industrijske hale z robustno konstrukcijo iz kakovostnih materialov

Montažne industrijske hale so namenjene obrtniškim delavnicam, proizvodnim linijam kot tudi skladiščenju materiala, proizvodov ali mehanizacije. Zato je zelo pomembno, da omogočajo toplotno in mehansko zaščito pred zunanjimi vplivi, kakovostna postavitev pa omogoča varno opravljanje delovnega procesa. Vsa ogrodja hal so narejena iz aluminijastih profilov in vroče cinkanih jeklenih členov in to je razlog, da je takšna konstrukcija trdna in zanesljiva. Stranice in streho tvorijo elementi različnih materialov, odvisno od vaših želja in potreb ter namembnosti objekta.

Za skladiščenje strojev, mehanizacije ali produktov, ki ne potrebujejo toplotne zaščite, so na voljo montažne skladiščne hale, katerih stranice in streha so izdelani iz trapezne pocinkane pločevine. Ta ni toplotno izolirana, nudi pa odlično zaščito pred še tako neprijetnimi vremenskimi nevšečnostmi kot tudi varnost pred mehanskimi poškodbami. Kadar gre za servisne, montažne delavnice, poslovne prostore ali proizvodne prostore, se naše stranke raje odločajo za uporabo izolativnih panelov, katere uporabimo za stene in streho. Poleg vse potrebne mehanske zaščite nudijo dodatno zaščito pred temperaturnim nihanjem.

Montažne skladiščne hale – v nekaj dneh od naročila do postavitve

Zaposleni podjetja Biro Ogis se zavedamo, da je čas dragocena dobrina v poslovnem svetu. Zato se z vso resnostjo in odgovornostjo posvetimo našim strankam, o čemer pričajo številne reference po Sloveniji. Ob upoštevanju želja in potreb naročnika, se dogovorimo o vseh podrobnostih glede dimenzij, sestavnih elementov objekta ter o morebitnih specifikah.

V relativno kratkem času bo naša strokovno usposobljena ekipa zaposlenih realizirala vaše naročilo ter vam zagotovila kvaliteten in uporaben poslovni montažni objekt, ki bo zadostil tudi vsem tehnično varnostnim zahtevam. Pokličite nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.