Montažni objekti

Montažni objekti so cenovno ugodna rešitev izvedbe pokrivnih in skladiščnih prostorov. Glede na zasnovo posameznih tipov objektov se njihova uporaba lahko razširi tudi na izvedbe proizvodnih in servisnih prostorov in celo na kombinacije s pisarniškimi prostori. Ob osnovnih lastnostih tovrstnih objektov, naši objekti skozi različne tipe ponujajo zaščito pred kondenzom, omilijo temperaturna nihanja, omogočajo prehod dnevne svetlobe, so toplotno izolirani in ponujajo najvišjo stopnjo tehnične varnosti.

SKLADIŠČNI ŠOTORI

TIP 1

NEIZOLIRAN
SKLADIŠČNI ŠOTOR

Neizoliran skladiščni šotor

TIP 2

VIŠJA TEHNIČNA
VARNOST SKLADIŠČA

Višja tehnična varnost skladišča

TIP 3

DELNO IZOLIRAN
SKLADIŠČNI ŠOTOR

Delno izoliran skladiščni šotor

MONTAŽNE HALE

TIP 4

IZOLIRANA SKLADIŠČNA HALA

INSULATED STORAGE HALL

TIP 5

NEIZOLIRANA SKLADIŠČNA HALA

UNINSULATED STORAGE HALL

TIP 6

SKLADIŠČNA HALA ELEGANCE

INSULATED STORAGE HALL

Izberite popolno rešitev zase

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.

Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Primeri uporabe

Za zahtevne in nezahtevne skladiščne objekte, vedno najdemo pravo rešitev.

Montažni objekti nudijo rešitve za različne namene

Montažni objekti so časovno in stroškovno učinkovita rešitev za različne potrebe, ki se nanašajo predvsem na skladiščenje. Na voljo je več različnih tovrstnih konstrukcij, ki se med seboj razlikujejo po zahtevanih lastnostih za opravljanje specifičnih dejavnosti. Pri dejavnostih gre predvsem za gospodarske, ter poslovne dejavnosti in skladiščenje. Montažne konstrukcije imajo mnogo prednosti, pri katerih je v prvi vrsti najpomembneje izpostaviti hitro postavitev, mobilnost, stroškovno učinkovitost ter dolgo življenjsko dobo.

Montažni poslovni objekti in njihove lastnosti

Montažni poslovni objekti lahko v zelo kratkem času zagotovijo prostor, ki bo zagotovil vse potrebne pogoje za opravljanje poslovne dejavnosti. Tukaj gre predvsem za kakovostne hale, sestavljene iz izolativnih panelov, ki zagotavljajo kvalitetno toplotno izolacijo. Prav tako tak tip hale nudi vrhunsko varnost, ki bo nudila zaščito vseh pokritih predmetov. Za vezne elemente se uporabljajo vroče pocinkani železni elementi. Streha premore snežno nosilnost od 75 kg/m2 do 125 kg/m2, kar je več kot dovolj, da se ne bi vdrla pod težo snega. Pri montažnih poslovnih objektih je na voljo tudi dodatna oprema, ki zagotovi še višji nivo uporabnosti, med katero pa štejejo drsna ali dvižna vrata, osebni prehod, protikondenzacijska ponjava, pvc okna in razsvetljava.

Montažni gospodarski objekti se razlikujejo glede na namembnost

Montažni gospodarski objekti so v esenci zelo podobni, razlikujejo pa se le po nekaterih detajlih. Najbolj izrazita razlika se nanaša na izolirno zmožnost, pri katerem nekateri ne ponujajo tako izrazite toplotne izolacije, saj so večinoma zgrajeni iz trapezne pločevine. Takšni montažni gospodarski objekti so primerni predvsem za skladiščenje stvari, ki niso pretirano občutljive na velika temperaturna nihanja, kot so delovni stroji in vozila.

Montažni objekti in njihove tehnične specifikacije

Omenjeni montažni objekti so zaradi svojih tehničnih specifikacij izjemno primerni za skladiščenje, opravljanje gospodarskih in poslovnih dejavnosti. Njihova dolžina je odvisna od posameznih potreb, razteza pa se po korakih 2,5 m ali 4 m. Razpon je med 5 in 20 m, stranska višina pa med 3,5 m in 4,40 m. Konstrukcija je sestavljena iz ekstrudiranih aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani z vroče cinkanimi jeklenimi veznimi elementi. Pri manjših objektih je čas dobave med dvema in štirimi tedni, pri večjih pa med štirimi in petimi. Tudi čas montaže je odvisen od velikosti objekta, pri čemer se manjše postavi med enim in štirimi dnevi, montaža večjih pa traja med enim tednom in desetimi dnevi.