Skladiščni šotori - industrijski šotori

Skladiščni šotori – industrijski šotori so iz robustne konstrukcije, izdelane iz aluminijastih profilov in vroče cinkanih jeklenih veznih členov, je trdna osnova objekta, ki se lahko glede na namembnost in vrsto uporabe uporabi kot industrijski šotor z različnimi stranskimi pokrivali. Omogoča 3 različne tipe objektov.

Največja prednost industrijskih šotorov je zelo hitra montaža, mobilnost in dolga uporabna življenjska doba.

TIP 1

NEIZOLIRAN SKLADIŠČNI
ŠOTOR

Neizoliran skladiščni šotor

TIP 2

VIŠJA TEHNIČNA VARNOST SKLADIŠČA

Višja tehnična varnost skladišča

TIP 3

DELNO IZOLIRAN SKLADIŠČNI ŠOTOR

Delno izoliran skladiščni šotor

ENA konstrukcija, RAZLIČNE možnosti

S tem najbolj ustrezno opišemo široko uporabnost industrijskih šotorov z aluminijevo konstrukcijo. Uporabno kot skladišče, pokrivni prostor, jahalnica za konje, delavnica, dodatni prodajni prostor za trgovino, proizvodni prostor, avto garaža, hangar za zračna plovila … so samo ene izmed možnosti uporabe.

Izberite popolno rešitev zase

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.
Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Industrijski skladiščni šotori za praktično in varno skladiščenje

Industrijski skladiščni šotori so vsestransko uporabne konstrukcije, s pomočjo katerih se lahko skladišči mnoge različne izdelke. Industrijski skladiščni šotori imajo zelo široko aplikativnost ter mnogo prednosti, zaradi katerih je njihova uporaba izjemno razširjena, podjetja pa po njih rada posežejo predvsem zaradi velike praktičnosti. Postavitev traja le med enim in štirimi dnevi (odvisno od velikosti), imajo zelo dolgo življenjsko dobo, že postavljeni se lahko podaljšajo in jih je zelo enostavno prestaviti tudi na drugo lokacijo.

Industrijski šotori – katere vrste so na voljo

Industrijski šotori so na voljo v več različicah, ki se med seboj razlikujejo po tehničnih specifikacijah, zaradi katerih so primerni za različne namene uporabe. Prvi tip šotora je osnovni model, pri katerem sta streha in stranice izdelani iz PVC ponjave. Pred ostalimi vrstami ima prednosti zelo hitre in lahke montaže, zato je izmed vseh še najbolj primeren za bolj začasne rešitve. Pri naslednjem tipu je streha prav tako iz PVC ponjave, razlikuje pa se po stranicah, ki so oblečene z visokokvalitetno trapezno pločevino.

Prednost je predvsem visoka tehnična varnost pred vlomi, zato je bolj primeren za shranjevanje nekaterih bolj vrednih stvari, kot so delovni stroji. Pri tretjem tipu je streha iz PVC ponjave, ki omogoča prehod dnevne svetlobe, stranice pa so sestavljene iz izolacijskih panelnih plošč, ki zaradi trdne strukture nudijo večjo varnost pred vlomi in vdori, ter delno toplotno izolacijo objekta.

Industrijski šotori in dodatna oprema

Prva dva tipa industrijskih šotorov (TIP 1 in TIP 2) nista toplotno izolirana, zato sta manj primerna za skladiščenje izdelkov, ki so občutljivi na temperaturna nihanja. Prav tako sta bolj občutljiva na kondenz, kar pa je zelo preprosto rešiti s protikondenzno ponjavo, ki nudi zaščito pred kondenzom in večjim hitrim temperaturnim nihanjem. Na objekte je mogoče namestiti drsna ali dvižna vrata za potrebe skladiščenja večjih stvari, prav tako pa je ob strani nameščen osebni prehod. Za boljšo vidljivost je ob strani možno namestiti PVC okna ali razsvetljavo.

Tehnični podatki

Industrijski skladiščni šotori so lahko poljubne velikosti, razpon pa imajo lahko med 5 m in 20 m. Stranska višina je lahko med 3,5 m in 4,40 m. Snežna nosilnost strehe je zelo vzdržljiva, giblje pa se med 75 kg/m2 in 125 kg/m2. Vezni elementi so vroče pocinkani železni elementi. Čas dobave in montaže šotorov je odvisna od velikosti. Montaža manjših traja med enim in štirimi dnevi, večje objekte pa je možno montirati med enim tednom in desetimi dnevi.