Ostala oprema

 • Barske mize
 • Banketne mize
 • Navadne mize
 • Mobilni WC
 • Tuš kabine
 • Odri
 • Hladilniki
 • Točilni pulti
 • Razstavni pulti
 • Gasilske garniture/gasilski kompleti
 • Kuhinje za dogodke na prostem ali sejmih
 • Usmerjevalne in naletne ograje

Izberite popolno rešitev zase

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.
Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Visoke barske mize in drugo opremo lahko tudi najamete

Visoke barske mize in ostala prireditvena pohištvena oprema so nepogrešljivi elementi pri organizaciji različnih prireditev, kjer se bo stregla hrana in pijača. Takšne mize denimo pridejo prav tudi pri kakšnih otvoritvah različnih trgovin in drugih objektov, kjer želijo organizatorji pogostiti svoje goste.

Banketne mize: nepogrešljivi kosi pohištva pri ponudbi cateringa

Tudi v Sloveniji se vedno več podjetij ukvarja s cateringom. Catering je v bistvu ponudba, in včasih tudi deloma priprava hrane, na lokaciji izven lokala. Govorimo torej o različnih dogodkih, kot so poslovni zajtrki, razni seminarji, poroke in podobno. V primeru, da se boste na svojem dogodku odločili za catering, boste najverjetneje potrebovali tudi banketne mize. Te morajo biti dovolj velike, da nanje postavite vso ponudbo hrane in morda poskrbite tudi za dodatno okrasitev. Ne pozabite niti na to, da je smiselno, da ima takšna oprema zložljivo in trpežno podnožje, tako jo boste lažje prenašali in po koncu dogodka tudi pospravili.

V primeru, da boste vsaj del hrane pripravili na sami lokaciji, pa ne pozabite na zunanjo kuhinjo. Zunanje kuhinje so lahko zelo različne. V primeru, da boste na lokaciji pripravljali bolj kompleksno hrano, morajo biti te bolje založene z opremo. V primeru, da boste na lokaciji hrano le dokončali ali pripravili nekaj manjšega, pa bodo dovolj že enostavne različice, z manj opreme.

Seveda pa ob tem ne smemo pozabiti na visoke barske mize, ob katerih se bodo vaši gostje lahko družili in nanje odložili polne ali prazne kozarce in krožnike. Takšne mize naj bodo opremljene tudi s prti. Ne glede na to, katero od naštete opreme boste potrebovali, bodite pozorni, da boste izbrali kose pohištva, ki bodo čim bolj vzdržljivi, tem lažji in vsekakor izredno kakovostni. Na to, kako dolgo boste opremo lahko uporabljali in kako težka bo, bo zagotovo vplivala izbira materiala iz katerega je le-ta narejena.

Točilni pulti: brez njih ni skoraj nobenega koncerta

Dejstvo je, da v primeru, da organizirate takšen ali drugačen koncert, nujno potrebujete tudi točilne pulte. Če dogodke organizirate le občasno, vam predlagamo, da se odločite za najem.

Tudi pri tej opremi je pomembno, kako je narejena in koliko je velika. Če računate, da bo obiskovalcev veliko, bo bolje, da bodo omenjeni kosi prireditvene opreme nekoliko večji, tako se obiskovalci pri njih ne bodo drenjali. Če boste organizirali dogodek na večji lokaciji, pa razmislite o več kosih take opreme, tako boste zmanjšali gnečo in pijačo naredili dostopnejšo obiskovalcem.

Usmerjevalne ograje – še en kos opreme, na katero ne smete pozabiti

V primeru, da organizirate večji dogodek, kot je veliki koncert ali celo športna tekma, so še en element na katerega nikakor ne smete pozabiti usmerjevalne ograje. Gre za enega najbolj osnovnih tipov usmerjevalnih ograj, največkrat pa jih uporabljamo na večjih prireditvah, saj so namenjene pregraditvi ali zaščiti. Na takšen način boste lažje obvladovali množico, ki bo vaš dogodek obiskala, in nadzirali vstop. To je še posebej pomembno, če obiskovalci za vašo prireditev potrebujejo vstopnico.

Vso opremo, zunanje kuhinje, točilne pulte, barske stole z različnimi banketnimi mizami in ograjami vred, boste našli tudi v ponudbi podjetja Biro Ogis. S svojimi bogatimi izkušnjami – na tržišču smo namreč že od konca 80. let prejšnjega stoletja – vam bomo znali svetovati, katero opremo izbrati, pa tudi kakšno dejansko sploh potrebujete. Poleg pohištva in druge opreme ponujamo tudi najem montažnih objektov, kot so prireditveni šotori in jurčki, ki vam bodo pri organizaciji omenjenih prireditev prišli še kako prav.