Podjetje Biro OGIS

V letu 1988, ko se je ustanovilo podjetje Biro OGIS, so bili prvi poslovni prostori v majhni pisarni z ločenim skladiščem v drugem kraju. Danes je podjetje Biro OGIS d.o.o. vodilno slovensko in vzhodno evropsko podjetje za pokrivne rešitve s celovito ponudbo na enem mestu.

Skrbimo za naše partnerje

Vsa uspešna podjetja sestavljajo odgovorni in skrbni ljudje. Takšne so tudi naše stranke in naši poslovni partnerji. In tako od nekdaj velja, da je potrebno poleg ustreznega nivoja kvalitete izdelkov in storitev skrbeti za dobre poslovne odnose, etiko in dogovorjene dobavne roke. Ta skrb se odraža v vedno močnejšem zaupanju naših partnerjev, vedno širšemu krogu naših kupcev in navsezadnje tudi dobremu imenu podjetja, ki je ena boljših popotnic za uspešno delovanje podjetja in predvsem nadaljnji razvoj njega samega ter novih produktov in storitev.

Da smo pred leti pravilno začrtali našo pot, usmerjali energijo v dobre poslovne odnose, kvaliteto storitev in izdelkov ter predvsem skrbeli za naše poslovne partnerje, se slednje odraža v vztrajni in zanesljivi rasti našega podjetja ter vedno večjem krogu naših kupcev po Evropi.

 

Andrej Kuzma, direktor