Gostinski jurček

HITRO, ENOSTAVNO, MOBILNO

Gostinski jurček je odlična rešitev za promocije izdelkov, blagovnih znamk, podjetij, vin, piva in sokov. Primeren je tudi za strežbo pijače in prigrizkov na različnih dogodkih, kot so prireditve, zabave, sejmi in podobno.

Ergonomsko domišljena kovinska konstrukcija je hitro sestavljiva, enostavna za transport ter dovolj robustna za nezahtevno transportiranje. Oblika gostinskega jurčka omogoča, da ga lahko postavimo v katerikoli kotiček, kjer je teren dovolj raven. Kot podlaga je lahko trava, zbita zemlja, pesek, asfalt ali katerakoli utrjena površina.

Tehnični podatki

Jurčki / pavilioni

Standardna velikost:

 • premer 520 cm

 

Osnovni sestavni deli

 1. Strešna PVC ponjava
 2. Stranska PVC ponjava
 3. Kovinska Fe konstrukcija
 4. Lesene police
 5. Pritrditvene točke
 6. Snemljiva vrata

Konstrukcija

Hitrosestavljiva, izdelana iz pravokotnih in okroglih cevi ter jeklenih veznih členov. Vsi kovinski deli so potopno vroče cinkani za največjo možno zaščito materiala.

Pulti in odlagalne površine

Material: MDF lesena masa, vezana plošča, masivni les, drugi materiali.
Vse police so natančno izdelane in površinsko obdelane za lep videz, z odpornostjo na vodo, različne tekočine in mehanske površinske obremenitve.

Pokrivalo

Osnovno pokrivalo strehe in stranic je iz trpežne PVC ponjave, gramature od 510 do 650 g/m2, težko gorljive po standardu DIN 4102 B1, različnih barv, odporne na vlago in UV svetlobo.
Barva:  enobarvna, večbarvna ali solventni grafični potisk s poljubno grafiko ali motivi.

Dodatna oprema

 • dodatne notranje police
 • transportna vreča za konstrukcijo in pokrivalo
 • notranja razsvetljava
 • viseči točilni pult
 • grafični potisk strešne in stranske PVC ponjave
 • okenska spustna zavesa

Primeri uporabe

Izberite popolno rešitev zase

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.
Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Gostinski jurček za zabave ali prireditve

Gostinski jurček je inovativen in prilagodljiv element, ki se pogosto uporablja v gostinstvu in dogodkovni industriji. Ta privlačna struktura, običajno izdelana iz kovine, omogoča enostavno sestavljanje, razstavljanje in prevoz. Gostinski jurček je odlična rešitev za promocijo izdelkov, blagovnih znamk, podjetij, vin, piva in sokov na različnih prireditvah, sejmih in zabavah. Zaradi svoje prilagodljive oblike se lahko postavi v katerikoli kotiček, kjer je teren dovolj raven. Ne glede na to, ali je to travnata površina, zbita zemlja, pesek ali asfalt, se gostinski jurček dobro prilagaja okolju. Ponuja praktičen prostor za strežbo pijače in prigrizkov. Ta funkcionalna rešitev je priljubljena predvsem med gostinci.

Material in sestavljanje gostinskega jurčka

Gostinski jurček je postal nepogrešljiv element v industriji gostinstva, saj je zaradi višje strehe viden na daleč in hitro pritegne pozornost. Konstrukcija je hitro sestavljiva in izdelana iz pravokotnih ter okroglih cevi, povezanih z jeklenimi veznimi členi. Vsi kovinski deli so podvrženi potopnemu vročemu cinkanju, kar zagotavlja najvišjo možno zaščito materiala. Material pulta vključuje MDF leseno maso, vezano ploščo ali masivni les. Vse police so površinsko obdelane, da dosežejo privlačen videz ter so odporne na vodo, različne tekočine in mehanske obremenitve na površini.

Osnovno pokrivalo strehe in stranic je izdelano iz trpežne PVC ponjave, katere gramatura se giblje med 510 in 650 g/m2. Ponjava je težko gorljiva in izpolnjuje standard DIN 4102 B1. Na voljo je v različnih barvah ter je odporna na vlago in UV svetlobo. Barva ponjave se lahko izbere kot enobarvna, večbarvna ali pa se lahko uporabi solventni grafični potisk s poljubno grafiko ali motivi. S tem omogoča možnost personalizacije in prilagajanja videza glede na želje in potrebe. PVC ponjava je zanesljiva zaščita pred vremenskimi vplivi, zagotavlja vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo, hkrati pa omogoča kreativno uporabo barv in vzorcev za estetsko privlačen izgled strehe in stranic.

Dodatna oprema za gostinski jurček

Dodatna oprema za je ključna za optimizacijo funkcionalnosti in vizualne privlačnosti. Med različnimi možnostmi dodatne opreme so naslednje:

 1. Dodatne notranje police: Te police so idealne za shranjevanje dodatne opreme, posode, kozarcev, servirnega pribora in drugih potrebščin.
 2. Transportna vreča za konstrukcijo in pokrivalo
 3. Notranja razsvetljava
 4. Viseči točilni pult
 5. Grafični potisk strešne in stranske PVC ponjave
 6. Okenska spustna zavesa