Pagoda šotori in paviljoni

V stilu elegance in prijetnega ambienta

je Pagoda šotor široko uporaben za najrazličnejše dogodke, od navadnih podeželskih sejmov do najbolj elitnih VIP dogodkov. Seveda pri tem ne smemo pozabiti, da je Pagoda skorajda že obvezen del poročnega protokola. Očem prijetni videz, ki ga oblikuje evropski karakter s primesmi orienta in bližnjega vzhoda, daje Ogis Pagodi posebno mesto med hitro sestavljivimi objekti.

Ogis Pagoda se odlikuje z lastnostmi, kot so enostavna hitra montaža in demontaža,  minimalno število sestavnih delov, zdržljiva alu konstrukcija, kvalitetna PVC ponjava, širok nabor dodatne opreme in odlično razmerje med visoko kvaliteto in ugodno ceno.

Tehnični podatki

Pagoda - tehnične specifikacije
Pagoda Pavilion
Velikost: 3×3 4×4 5×5 6×6 3×3 4×4 5×5 6×6
Stranska višina: 2,22 – 2,52
Najvišja višina: 4,24 5,32 5,57 5,82 2,96 3,96 4,96 5,96
Konstrukcija: ALU profili iz eloksiranega aluminija, 64×64 mm, vroče potopno cinkani
železni elementi, max. veter do 80 km/h, fiksiranje s klini ali utežmi
Najdaljši element: 2,96 3,96 4,96 5,96 2,96 3,96 4,96 5,96
Pokrivalo: PVC ponjava, UV odporna, težko gorljiva in samougasljiva po DIN 4102 B1,
osnova barva – bela, možnost poljubne barve po RAL lestvici

Vsi uporabljeni materiali so izdelani s strani evropskih proizvajalcev in ustrezajo vsem evropskih standardom in tehničnim zahtevam.

Pagode - primer večih združenih pagod

Primeri uporabe

Izberite popolno rešitev zase

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.
Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Pagoda šotor navduši s posebno obliko

Pagoda šotor s svojim edinstvenim videzom ustvarja nepozaben ambient, skoraj kot iz pripovedke Tisoč in ene noči. Noben drug prireditveni šotor ni tako primeren za popolno praznovanje kot pagoda paviljon, saj vzdušje podari dodano vrednost prav vsakemu posebnemu dogodku, pa naj gre za veliko zabavo ob kakšni pomembni obletnici, za poslovni dogodek, družinsko srečanje ali pa za najveličastnejši dogodek v življenju – poroko. Preživite čudovite ure pod milim nebom, obdani z naravo in zaščiteni pred vremenskimi neprilikami, pod našimi prireditvenimi šotori – pagodami.

S pagoda paviljonom ugodno do izjemnega zunanjega prostora

Se sprašujete, ali bi naš prireditveni šotor najeli ali kupili? Pri nas lahko izredno stabilen in izjemno lep pagoda šotor ugodno najamete ali kupite. Odločitev je odvisna predvsem od tega, kako pogosto ga boste potrebovali in ali imate prostor za njegovo shranjevanje. Če ga kupite, ga imate vedno pri roki tisti hip, ko si zaželite pripraviti zabavo v naravi, kar je posebej priročno, če take zabave radi gostite. Najem in nakup sta pri nas ugodna, dobite pa prireditveni šotor odlične kakovosti s trdno konstrukcijo in trpežno PVC-ponjavo, ki ga je povsem preprosto sestaviti in razstaviti.

V pagoda paviljonu je zmeraj prijetna klima

Velika prednost pagoda šotora je zelo prijetna klima – stožčasta podaljšana streha ni le paša za oči, ampak zagotavlja večjo količino zraka, ki kroži po prostoru. Tudi v vročini je zato v takem šotoru zelo prijetno, ker se vroč zrak ne zadržuje pri tleh. Zabava v tako čudovitem okolju in klimi lahko le navduši.