Avto nadstreški za zaščito

Primerno za varovanje in zaščito osebnih vozil, gospodarskih vozil, strojev, kmetijske mehanizacije, gradbenega in drugega materiala, kmetijskih izdelkov in raznih drugih predmetov, kjer ni zaželjeno, da je izpostavljeno dežju, toči, snegu, direktnemu soncu in drugim vremenskim nevšečnostim.

Nadstreški za zaščito so iz programa prostorskih pokrivnih rešitev OGISQCS®, kjer dobavljamo hitromontažne konstrukcije lastnega razvoja. Robustna konstrukcija iz aluminija, vroče potopno cinkanih veznih železnih elementov, pokrivala iz visokokvalitetne PVC ponjave, trapezne pločevine ali izolacijskih panelnih plošč je odlična rešitev za zaščito za krajše ali daljše časovno obdobje, ob vsakem vremenu in letnem času.

PRIMERI UPORABE

Hema nadstreška

Prednosti OGISQCS® hitromontažnih nadstreškov so enostavna pot do soglasij in dovoljenj, potrebuje se samo utrjen teren (zemlja, pesek, tlakovci, asfalt ali beton), in VISOKA SNEŽNA NOSILNOST (od 75 do 125 kg/m2), kar pomeni, da pozimi snega ni potrebno posebej odstranjevati s strehe. V primeru večjih snežnih padavin sneg samodejno zdrsne s strehe.

Attaching the structure

Pritrjevanje objekta na utrjeno podlago z jeklenimi klini

Affixing the structure

Pritrjevanje objekta na betonsko podlago z vijaki

Quality PVC tarpaulin

Pokrivalo iz kvalitetne PVC ponjave

UV-resistant PVC

Odpornost pokrivne PVC ponjave na UV

Snow bearing capacity

Snežna nosilnost konstrukcije

Želite BREZPLAČNO PONUDBO za AVTO NADSTREŠEK?

Kliknite spodaj in nam pošljite povpraševanje.

Tehnične lastnosti

 • Robustna konstrukcija iz aluminija
 • Vroče cinkani jekleni nosilci in vezni elementi
 • Kvalitetna PVC ponjava 650 g/m, ognjevarna
 • Galvanizirana trapezna pločevina (barve po RAL lestvici)
 • Vzdržljivost proti vetru do 124 km/h
 • Vsi materiali so izdelani v skladu z DIN standardi in TUV

Prednosti

 • Hitra in enostavna postavitev
 • Dolga življenjska doba
 • Enostavno vzdrževanje
 • Visok izkoristek prostora
 • Mobilna konstrukcija
 • Odlična prilagodljivost
 • Konstrukcija iz aluminija ne izgublja vrednosti; v primeru neuporabe se lahko enostavno in zelo hitro proda naprej po dobri ceni

Servis in vzdrževanje

Ker gre za naš lastni slovenski produkt, je seveda dobro poskrbljeno tudi za servis, ker je večina sestavnih delov na zalogi ali pa je dobava slednjih v kratkem času.

Industrijski nadstrešek nad vozili
Industrijski nadstrešek za varovanje vozil pred poškodbami

Snežna nosilnost konstrukcije. SNEGA NI POTREBNO ČISTITI!

Izberite popolno rešitev zase

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.
kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Nadstrešek za avto, ki bo vaš avtomobil zaščitil pred vsemi zunanjimi vplivi

Nadstrešek za avto, v primeru, da je kakovostno narejen, pride še kako prav v vsakem letnem času. V zadnjih letih smo čez poletje vedno bolj vajeni hudih nalivov s točo ter močnim vetrom, pred čimer si še kako želimo zaščititi svojega jeklenega konjička. Avto bo pod njimi varen, mi pa brez skrbi, da bi se mu zaradi vremenskih neprilik lahko karkoli zgodilo.

Avtomobilski nadstreški, ki se ponašajo z visoko kakovostjo

V podjetju Biro Ogis izdelujemo kakovostne avtomobilske nadstreške, ki bodo vaš avtomobil zaščitili pred vsemi zunanjimi vplivi. Poleg tega pa so ti primeren tudi za varovanje drugih vozil, kot so gospodarska vozila in stroji ter kmetijska mehanizacija. Pa tudi drugi predmeti ter gradbeni in drug material, ki ga želite zaščititi pred vsemi vremenskimi nevšečnostmi, kot so dež, toča, sneg ali celo direktno sonce, bodo pod njimi dobro skriti.

Avto nadstreški za zaščito so del programa OGISQCS®, kakor smo poimenovali program prostorskih pokrivnih rešitev. Izdelani so iz kakovostne in močne aluminijaste konstrukcije, katera je dopolnjena z vroče potopnimi cinkanimi veznimi železnimi elementi. Da bo tisto, kar želite zaščititi pred zunanjimi razmerami, res na varnem, pa je konstrukcija pokrita z visoko kakovostno PVC ponjavo, trapezno pločevino, pri nekaterih modelih pa z izolacijskimi panelnimi ploščami.

Zaradi kakovostne izdelave in visoko kakovostnih elementov, ki sestavljajo naše izdelke, je nadstrešek za avto iz naše ponudbe odlična rešitev za zaščito različnih elementov pred zunanjimi vplivi in to tako za krajši čas kot na daljši rok. Za uporabo boste soglasje in dovoljenja dobili hitreje kot za gradnjo objekta. Da bo izdelek postavljen pravilno in bo lahko kakovostno opravljal svojo funkcijo, pa ga morate postaviti le na utrjen teren. To so lahko zemlja, pesek, tlakovci, asfalt ali beton. Avtomobilski nadstrešek boste na utrjeno podlago lahko pritrdili z jeklenimi klini. V primeru, da ga boste želeli pritrditi na betonsko podlago, pa boste to lahko naredili s pomočjo vijakov.

Avto nadstreški za zaščito pred vsakim vremenom

Naši izdelki bodo vaš avtomobil ali karkoli drugega res dobro zaščitili pred vsakimi vremenskimi nevšečnostmi, saj gre za močno in robustno konstrukcijo ter kakovostne elemente, ki dobro prenašajo vsakršne izzive. Poleg tega, da boste tisto, kar boste želeli spraviti pod nadstrešek za avto, lahko zaščitili pred dežjem in direktnim soncem, bodo stvari varne tudi pred snegom. Izdelek, ki ga izdelujemo v naši proizvodnji, vzdrži tudi težo snega in ledu. To pomeni, da snega ni potrebno odstranjevati z njega. Če je padavin več, ta namreč s strehe kar zdrsne.