Montažni šotori za prireditve podjetja Biro Ogis so prepoznavni po vrhunski kvaliteti materialov, visoki stopnji varnosti ter strokovni, hitri montaži in demontaži. Odlikujejo jih prilagodljive možnosti zunanjega izgleda in pestra dodatna ponudba najema dodatne opreme. Ne glede na to ali gre za poslovno, zabavno, športno oziroma kakšno drugo javno prireditev ali pa za poroko, praznovanje rojstnega dne ali drugačno zasebno zabavo za zaključene družbe, so vam na voljo najrazličnejši šotori za zabave, pagode, paviljoni, gostinski jurčki, VIP šotori in drugi montažni objekti.

Glede na nestabilno in spremenljivo vreme, ki nas žal v zadnjem času večkrat neprijetno preseneti, je pri organiziranju zabav in prireditev na prostem, zelo priporočljivo razmisliti o zanesljivih pokrivnih rešitvah, ki bodo zagotavljale zaščito ljudi, opreme in premoženja. Pri organiziranju javnih ali zasebnih dogodkov za mesec ali več mesecev vnaprej, je namreč težko predvidevati, kakšno bo takrat vreme, ali se obeta kakšna ploha, veter ali bodo morda takrat ekstremno visoke poletne temperature. Zakaj bi nepričakovane situacije pokvarile večmesečni trud in priprave, povzročile škodo in pokvarile ta skrbno načrtovan dogodek?

Naši montažni šotori za prireditve ponujajo različne možnosti postavitve in uporabe, glede na namen prireditve. Pogosto se uporabljajo za različne javne dogodke na zelenih površinah, kot so parki, vrtovi, gaji ali pri organizaciji sejmov, razstav in podobno, pri čemer omogočamo solventni potisk s poljubno grafiko, logotipom podjetja ali kakšnim drugim tiskom po želji naročnika. Tudi šotori za zabave so v zadnjem času postali nepogrešljivi pri izvedbi veselic, festivalov in nastopov na prostem, kot tudi pri organiziranju porok, obletnic, rojstnih dni in drugih zasebnih dogodkov. Za brezhibno organizacijo zabave poskrbimo tudi z izposojo lesenih podov, miz, odrov in druge dodatne opreme.

Montažni šotori za prireditve

Šotori za zabave – hitra postavitev, ugodna cena

Šotori za zabave so enkratna rešitev pri organizaciji zasebnih dogodkov, kot so družinska praznovanja, rojstnodnevne zabave ali poroke. Vaši gostje lahko uživajo na prostem, hkrati pa ostanejo varno pod streho. Če pripravljate zabavo na svojem domačem vrtu, vam montažni objekti  pomagajo preprečiti nered znotraj svojega doma, ki bi ga verjetno imeli, če bi dogodek organizirali v hiši. Poleg tega je lahko število povabljenih gostov večje, saj niste omejeni s prostorom, številom stolov, velikostjo mize in podobno. Tudi če se nenadoma pojavi slabo vreme, montažni šotori za prireditve uspešno preprečijo, da se bi vaši gostje vrnili domov premočeni oziroma, da bi se zabava predčasno klavrno končala.

Hitrost postavitve takšnega objekta je seveda odvisna od velikosti oziroma kvadrature, od terena, kjer bo postavljen, od števila članov ekipe in njihove izkušenosti. Vsekakor pa strokovno usposobljeni monterji glede na naše izkušnje postavijo montažni šotor v nekaj urah. Vsa konstrukcija je izdelana iz aluminija, ki jo povezujejo vroče cinkani železni elementi, prekriva pa jo trpežno PVC pokrivalo, ki je odporno na UV žarke. Vse konstrukcije so iste višine in zasnove, kar omogoča, da lahko med seboj kombinirate različne prireditvene sisteme.

Objekt je mogoče v relativno hitrem času postaviti, kot tudi pospraviti, pri tem ni potrebno uporabiti nobenih dvigalk ali viličarjev. Vsi elementi se lahko enostavno transportirajo na drugo lokacijo z dostavnimi, srednje velikimi transportnimi ali gospodarskimi vozili, manjše pagode pa tudi z osebnim dostavnim vozilom. Transport je seveda odvisen od velikosti in števila objektov. Glede na vse našteto so montažni objekti za zabave in prireditve idealna in cenovno ugodna rešitev, kadar se odločite za krajši ali daljši najem.

Šotori za zabave

Montažni objekti – možnost nakupa ali najema

Montažni šotori za prireditve so lahko namenjeni kratkoročni uporabi, včasih pa so potrebni za malce daljše obdobje. Na izbiro imamo manjše sejemske šotore dimenzij 3×2 m, pa vse do velikih objektov širine 15 m in poljubne dolžine. Ne glede na velikost, obliko in namen uporabe, pa so vsi izdelani kvalitetno, tako da izpolnjujejo vse evropske standarde ter zagotavljajo varnost, trpežnost in prilagodljivost. Ker njihova montaža in demontaža z izkušeno ekipo poteka hitro in enostavno, jih je moč enostavno prestavljati na drugo lokacijo in večkrat uporabiti.

Zato se naše stranke pri enkratnih dogodkih ponavadi odločajo za najem, za dolgoročne potrebe pa tudi za nakup. Elegantni šotori za zabave, pagode, paviljoni, VIP zvezda šotori in gostinski jurčki so zelo uporabni ob različnih enkratnih dogodkih in kratkotrajnih javnih ali zasebnih prireditvah. Nekatere stranke pa potrebujejo pokrit prostor za različne razstave, promocije, sejme in podobno, ki se odvijajo večkrat in na različnih lokacijah, zato se odločijo za nakup takšnega objekta, ki jim bo služil večkrat in ga ne bo težko sestaviti, razstaviti in transportirati drugam.

Zato so montažni šotori za prireditve podjetja Biro Ogis prava izbira, saj ustrezajo vsem naštetim možnostim, hkrati pa si jih je mogoče izposoditi ali kupiti pod ugodnimi plačilnimi pogoji. Številne zadovoljne stranke pričajo o zanesljivosti, trpežnosti in kvaliteti naših objektov, saj smo v 30 letih, odkar se ukvarjamo z izdelavo montažnih skladiščnih hal in prireditvenih šotorov, postali vodilno podjetje na tem področju v Sloveniji. Svojo ponudbo smo razširili tudi na tuj trg in postavili že več kot 1500 objektov doma in po Evropi. Obiščite našo spletno stran in nas kontaktirajte preko spletnega obrazca. Zagotavljamo vam, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev tudi za vas.

Montažni objekti