Najem skladiščnega prostora omogoča fleksibilne rešitve

montažne industrijske hale za skladiščenje

Najem skladiščnega prostora ima ogromno prednosti pred nakupom, saj omogoča podjetjem, da hitro in enostavno prilagajajo svoje prostorske potrebe. Velikokrat se zgodi, da se zaradi nihanja ponudbe in povpraševanja pojavi takojšnja potreba po dodatnem prostoru za shranjevanje. Takšne tendence se pojavijo pri sezonskih delih, izrednih naročilih ali ob različnih dogodkih, kot so sejmi, razstave, javne prireditve in podobno. Ob nenadnih spremembah je potrebno zagotoviti dodaten prostor v čim krajšem možnem času in s čim manjšimi stroški, zato so v našem podjetju na voljo kvalitetni montažni skladiščni prostori najem katerih je enostaven in cenovno dostopen.

Prava rešitev za takšno situacijo je torej najem skladiščnih prostorov, saj omogoča fleksibilnost, hitro postavitev, mobilnost in nizke stroške. V podjetju Biro Ogis d.o.o. imamo na voljo montažne objekte, proizvodne in skladiščne šotore ali hale, katere prilagodimo vašim željam ter jih v zelo kratkem času postavimo na izbrani lokaciji. Ker gre za montažne objekte, jih brez težav razstavimo in preselimo na drugo lokacijo, ki vam ustreza.

najem skladiščnega prostora za shranjevanje ali dogodke

Kljub temu, da najem skladiščnega prostora zajema mobilne, montažne objekte, pa po svoji kakovosti ne zaostajajo za klasično grajenimi stavbami. Še več. Zaradi robustnega ogrodja iz ekstrudiranih aluminijastih profilov, ki jih povezujejo vroče pocinkani železni elementi, lahko z gotovostjo trdimo, da jim ne pride do živega noben, še tako ekstremen vremenski pojav. Glede na namembnost, lahko izbirate med različnimi materiali za stranice in streho. Najem skladiščnih prostorov za shranjevanje temperaturno neobčutljivih produktov, gradbene in kmetijske mehanizacije, avtomobilov in drugih predmetov, ki ne potrebujejo posebne izolacije, omogočajo montažni skladiščni šotori, pokriti z visokokvalitetno in težko gorljivo PVC ponjavo, ki ustreza standardu DIN 4102: B1.

Na voljo so tudi skladiščni prostori najem katerih služi skladiščenju občutljivih elektronskih naprav, razsutih materialov, polizdelkov iz lesa, gradbenega materiala, trgovinskih ali drugih izdelkov. Tudi ti mobilni objekti so izdelani iz kompaktne aluminijaste konstrukcije, le da so stranice izdelane iz trpežne trapezne pločevine, streho pa pokriva protikondenzacijska PVC ponjava, ki preprečuje pojav vlage. V primeru, boste prostor izkoristili za shranjevanje temperaturno občutljivih predmetov in naprav ali ga boste uporabljali kot servisni, montažni, pisarniški objekt, lahko stranice iz trapezne pločevine nadomestimo z izolativnimi paneli, ki nudijo tudi toplotno zaščito.

Najem skladiščnih prostorov za vse vrste dejavnosti

Najem skladiščnih prostorov je namenjen najrazličnejšim produktom ali izvajanju različnih dejavnosti. Preprosti PVC pokrivni skladiščni šotori običajno služijo za shranjevanje izdelkov, polizdelkov, strojev in podobno, ki niso občutljivi na temperaturna nihanja. Kljub temu pa je mogoče na željo stranke notranjost šotora obleči s protikondenzacijsko folijo, ki dodatno zavaruje skladiščno blago pred vlago. Za dodatno tehnično varnost pred vlomi, nezaželenimi vstopi, pa tudi pred temperaturnimi razlikami, naše stranke velikokrat izberejo kombinacijo PVC folije in trapezne pločevine ali izolativnih panelov.

najem skladiščnih šotorov z drsnimi vrati

Najem skladiščnega prostora je v primerjavi s klasično gradnjo dodatnega objekta za shranjevanje ali opravljanje storitev, veliko hitrejša in učinkovitejša rešitev. Rok dobave za naše montažne objekte je približno 2-4 tedne od naročila, pri večjih objektih pa kakšen dodaten teden več. Šotore standardnih dimenzij zmontiramo v samo nekaj dneh, večje pa približno v enem tednu do deset dni.

Naši skladiščni prostori najem katerih je hiter, enostaven in cenovno ugoden, imajo razpon med 5 in 20 m, stranska višina pa meri med 3,50 in 5 m, po želji stranke pa jo tudi prilagodimo. Dolžina po korakih je med 2,5 in 3 m, končna dolžina pa se seveda prilagaja vašim potrebam in željam. Streha, ki jo pokriva visokokakovostna PVC ponjava, ima snežno nosilnost od 75 kg/m2 do 125 kg/m2, tako da je primerna skoraj za vsa območja, ne glede na geografsko lego ali vremenske pogoje.

 

Skladiščni prostori najem po ugodni ceni

Ko so v podjetju potrebni dodatni skladiščni prostori najem predstavlja najbolj ekonomično in najhitrejšo rešitev. Kljub temu, da so naše pokrivne rešitve na voljo po ugodnih in dostopnih cenah, je v nekaterih primerih nakup lahko slaba naložba. Mnogokrat se namreč zgodi, da so potrebe po dodatnem prostoru samo začasne ali pa je potrebno kapacitete večkrat prilagajati. Ravno iz tega razloga omogočamo strankam fleksibilne rešitve, s katerimi skupaj poiščemo najbolj prilagojen skladiščni prostor po obliki, velikosti in tipu izdelave, glede na aktualne potrebe.

skladiscni-prostori-najem

Najem skladiščnega prostora omogoča tudi izbiro dodatne opreme, s katero vam zagotovimo popolno udobje, varnost in zanesljivost pri opravljanju dejavnosti ali shranjevanju izdelkov. Za lažje delo so vam na voljo drsna in dvižna vrata ter možnost osebnega prehoda. Za prijetnejši ambient in večjo uporabnost, lahko vgradimo tudi PVC okna in prostor opremimo z električno razsvetljavo.
Mnogo podjetij se odloči za najem skladiščnih prostorov, ki hkrati služijo za montažne, obrtne, proizvodne delavnice, administrativne prostore, trgovinske in druge poslovne namene. Naše montažne objekte odlikujejo visoka tehnična merila, ki zagotavljajo varnost ljudi in premoženja. Zaradi kvalitetnih materialov in strokovne montaže so objekti robustni, trdni in zanesljivi, kljub temu pa po zunanjosti estetsko privlačni, tako da se brez težav vklopijo v vsako okolje.

Najem skladiščnega prostora v podjetju Biro Ogis d.o.o. je prava rešitev za vsako priložnost in vsak žep. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam doma in v Evropi, katerim smo že pomagali do učinkovitih pokrivnih rešitev.

 

Contact


    Contact information