OBISK VOJAŠKIH ATAŠEJEV EVROPSKEGA IN SVETOVNEGA KOVA!

Torek (14.5.2024) je bil dan, ki bo ostal zapisan v zgodovini našega podjetja. Na sedežu našega podjetja smo gostili ugledne vojaške atašeje iz sedmih držav, ki predstavljajo ne le Evropo, ampak tudi svetovno vojaško skupnost.

Naš direktor poslovanja, gospod Nino Kuzma, je s ponosom predstavil naše podjetje od njegovega zgodnjega začetka do sedanjosti ter ambiciozno vizijo za prihodnost. Atašeji so bili pozorni poslušalci, ki so z zanimanjem spremljali vsako besedo, saj smo razkrivali naše vrednote, inovacije in predanost kakovosti.

Nato smo jih popeljali skozi naše proizvodne oddelke, kjer so imeli privilegij, da se približajo našim izdelkom in spoznajo njihovo izjemno kakovost ter inovativne procese, ki stojijo za njimi.

Po uradnem delu smo se vsi skupaj sprostili in si vzeli čas za neformalno druženje. Izmenjava izkušenj, smeh in novo vzpostavljene vezi so napolnile našo dvorano s pozitivno energijo.

Ponosni smo, da so si atašeji vzeli čas in nas obiskali. To srečanje ne predstavlja le poslovnega dogodka, ampak priložnost za povezovanje in gradnjo mostov med različnimi kulturami ter svetovi. Prepričani smo, da bodo ta nova poznanstva in partnerstva krepila našo mednarodno prisotnost ter nas še bolj povezala z globalno skupnostjo.

Njihovo navdušenje in zadovoljstvo sta bili naši največji nagradi.

Contact


    Contact information