5 razlogov zakaj izbrati skladiščni šotor?

Skladiščni šotor TIP 2

Zakaj je skladiščni šotor optimalna rešitev za reševanje prostorske stiske?

S ponosom vam predstavljamo več kot 35-letno izkušnjo in predanost kakovosti, ki nas postavljata med vodilne ponudnike skladiščnih rešitev v Sloveniji in Evropi.

Kaj loči naše skladiščne šotore od konkurence?

Podjetje Ogis šotori in hale je že več kot tri desetletja sinonim za zanesljive skladiščne šotore in hale. S svojim trdnim znanjem in nenehnim vlaganjem v razvoj, smo postali priznani strokovnjaki na področju skladiščnih rešitev. Naše dolgoletne izkušnje in številni zadovoljni kupci so najboljša referenca za kakovost naših produktov.

Pri podjetju Ogis se ne zadovoljimo z manj kot najboljšim. Naši skladiščni šotori so plod nenehnega razvoja in inovacij, kar jih postavlja med najbolj izpopolnjene izdelke na trgu. Z izjemno trdnostjo, vzdržljivostjo in prilagodljivostjo, so idealna rešitev za različne potrebe skladiščenja.

Ponosno vam lahko sporočimo, da smo do sedaj postavili že več kot 1500 skladiščnih šotorov po Sloveniji in različnih evropskih državah. Naše zadovoljne stranke segajo od malih podjetij do velikih korporacij, kar dokazuje našo sposobnost, da izpolnimo različne zahteve in potrebe.

Skladiščni šotor trapezna pločevinaSkladiščni šotor PVC strehaOgis skladiščni šotor

Zakaj izbrati skladiščni šotor podjetja Ogis šotori in hale?

  • KAKOVOST: Naši skladiščni šotori so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljost.
  • IZKUŠNJE: S 35-letno tradicijo na področju skladiščnih rešitev, smo eden najbolj izkušenih ponudnikov v regiji.
  • PRILAGODLJIVOST: Naši izdelki so prilagodljivi in se lahko prilagajajo različnim potrebam, kar omogoča optimalno izkoriščanje prostora.
  • ZADOVOLJNE STRANKE: Naša referenca so naši zadovoljni kupci, ki se vedno znova vračajo k nam za svoje skladiščne potrebe.
  • CELOSTNA REŠITEV: Poleg samega šotora vam ponujamo celostne rešitve, vključno z montažo in servisom.

Ogis šotori in hale so vaš zanesljiv partner za skladiščne rešitve. Ne glede na velikost vašega podjetja ali potrebe po skladiščenju, smo tu, da vam pomagamo. Kontaktirajte nas danes in skupaj bomo našli optimalno rešitev za vaše skladiščne potrebe.

Ne iščite več! Pošljite povpraševanje še danes!

Skladišče OgisSkladiščni šotor s povišanimi drsnimi vratiSkladišče za logistično podjetje

Skladiščni šotori so praktična rešitev za vaše skladiščne potrebe!

Skladiščni šotori so danes nepogrešljiva rešitev za številna podjetja, ki se soočajo s potrebami po dodatnem skladiščnem prostoru. Naša podjetje je specializirano za ponudbo visoko kakovostnih skladiščnih šotorov, ki združujejo praktičnost, vzdržljivost in prilagodljivost. S tem besedilom vam bomo približali prednosti naših skladiščnih šotorov ter raznolikost, ki jo ponujamo.

Hitra postavitev in prilagodljivost!

Eden od ključnih razlogov, zakaj se podjetja odločajo za skladiščne šotore, je hitra postavitev. Naši šotori so oblikovani za enostavno in učinkovito montažo, kar pomeni, da boste lahko dodatni skladiščni prostor pridobili v izjemno kratkem času. Prilagodljivost je še ena od prednosti naših produktov. Naši šotori se lahko prilagodijo različnim potrebam, kar omogoča optimalno izrabo prostora.

Kakšne so razlike med tipi šotorov?

Ponujamo več različnih vrst skladiščnih šotorov, da zadostimo različnim potrebam in zahtevam strank. Na voljo so osnovni modeli s streho in stranicami iz PVC ponjave, ki so odlična nizkocenovna možnost. Druga možnost vključuje šotore s streho iz PVC ponjave in stranicami iz visokokvalitetne trapezne pločevine, kar zagotavlja večjo varnost pred vlomi. Tretja vrsta skladiščnih šotorov ima streho iz PVC ponjave, ter stranice iz izolacijskih panelnih plošč, ki nudijo visoko varnost pred vlomi in vdori, ter zagotavljajo delno toplotno izolacijo objekta.

PVC skladiščeNadstrešek oziroma skladiščni šotorDelno izoliran skladiščni šotor

Dodatna oprema za še večjo prilagodljivost!

Naša ponudba vključuje tudi dodatno opremo, kot so protikondenzacijska ponjava za boljše obvladovanje vlage, drsna ali dvižna vrata za dostop, osebni prehod za enostavno vstopanje in izstopanje, ter PVC okna in razsvetljava za boljšo vidljivost in zračenje skladiščnih prostorov.

Tehnične specifikacije skladiščnih šotorov.

Skladiščni šotori so na voljo v različnih velikostih z razponom med 5 metri in 20 metri. Stranske višine se v liniji STANDARD gibljejo med 3,5 metra in 5 metri. V liniji CUSTOM pa lahko dosegamo tudi večje razpone in višine objektov. Naši izdelki zagotavljajo visoko snežno nosilnost strehe, ki se giblje med 75 kg/m2 in 125 kg/m2. Vezni elementi so vroče pocinkani železni elementi.

Šotor Ogis 2024NadstrešekTip 1 skladiščni šotor

Torej zakaj izbrati skladiščni šotor?

Skladiščni šotori so odlična rešitev za podjetja, ki potrebujejo dodaten skladiščni prostor. Naša ponudba vključuje različne vrste šotorov in dodatno opremo za prilagodljivost vašim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete začasno skladišče ali trajno rešitev, smo tukaj, da vam pomagamo. Za več informacij o naših skladiščnih šotorih nas kontaktirajte danes in skupaj bomo našli idealno rešitev za vaše skladiščne potrebe.

 

Nekaj o skladiščnih šotorih si lahko preberete tudi tukaj: SKLADIŠČNIŠOTOR.si

 

Skladiščni šotor OgisVišja tehnična varnost šotora

Skladiščni šotor s temno sivo pločevinoMontažni objekt oziroma skladiščni šotor

Contact


    Contact information