Veliki avtomobilski nadstreški

Industrijska hala predelana v avtopark

Prodajate vozila? Z manj stroški bo več dobička!

 Ugotovili smo vzroke za prihranek in posledično povečan dobiček pri prodaji avtomobilov. Naše stranke, ki so lastniki avto centrov, imajo že avtomobile pokrite z avto nadstreškom, saj so prihranki na letni ravni zelo veliki!

Industriojski šotor ali avtopark hala
Predelava industrijskega šotora v avtopark

Kje lahko prihranite največ?

1. Prihranek pri čiščenju in manj prahu

Prvi vtis je zelo pomemben, ko gre za odločitev o nakupu. V primeru, ko se avto sveti in je povsem čist je prvi vtis dober in stranka pozitivno naravnana k nakupu. V obratnem primeru, pa lahko pri stranki vzbudiš bolj negativna čustva in težje prodaš.

Za lastnike in zaposlene v avto centrih, pomeni nadstrešek veliko manj čiščenja vozil. Po besedah enega izmed lastnikov, ki že ima nadstrešek, so morali vse avtomobile pred tem min. 1x na mesec oprati. To predstavlja velik strošek in precejšna potrata časa. Velikokrat se je tudi zgodilo, da so avtomobile ravno oprali in je takoj zatem padel »umazan« dež in so morali avte ponovno čistiti.

2. Sneg ni ovira - SNEGA NI POTREBNO VEČ ČISTITI!

Zaposlenim v avto centrih ni več potrebno čistiti parkirišč in kidati snega iz avtomobilov. Vozila so suha in poti za stranke pri ogledu vozil so čiste. V primeru, ko zapade večja količina snega, sneg samodejno zdrsne s strehe.

3. Brez toče in neprespanih noči

V primeru napovedanega neurja lahko lastniki avto centra mirno spijo. Toča ne poškoduje strešne PVC ponjave in avtomobili so na varnem. Lastnik s tem zagotovi večjo varnost vozil in manj stroškov zavarovanja in vzdrževanja.

4. Vročina

V poletnih mesecih v avtomobilih ni vročine in je za kupce prijetneje, ko se usedejo v vozilo in si ga ogledajo. Nadstrešek omogoča, da je nakup avtomobilov prijetnejši.

»V 30 letih poslovanja še nismo imeli primera, da bi toča poškodovala našo PVC streho«

Andrej Kuzma, Direktor Biro Ogis d.o.o.

Želite BREZPLAČNO PONUDBO za AVTO NADSTREŠEK?

Kliknite spodaj in nam pošljite povpraševanje.

Izberite popolno rešitev zase

Pobrskajte po naši široki ponudbi in si zagotovite kakovostno rešitev za svoje potrebe.
Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo.

Contact


    Contact information