Kmetijski šotori cena konkurenčna, kakovost vrhunska

kmetijski-sotori-cena

Kmetijski šotori cena je odvisna od velikosti, tehničnih specifikacij in opreme, ki jo potrebujete za opravljanje svoje dejavnosti. Ne glede na naštete kriterije, pa vsi naši montažni objekti izstopajo po vrhunski kakovosti. Ni pomembno, ali jih boste uporabljali za začasno skladiščenje pridelkov kot so žita, sadje in druge vrste poljščin, ali kot začasni hlev za živino. V vsakem primeru bodo omogočali zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi in vam pomagali učinkovito organizirati dodatni skladiščni prostor.

Potrebujete dodatno streho za traktor, njegove priključke, stroje za obdelavo tal, škropilnike in drugo opremo? Zagotovo si želite rešitve, ki bo poskrbela za varnost pred nepridipravi, zaščito pred mehanskimi poškodbami, hkrati pa bi vam omogočala hiter in enostaven dostop do kmetijske mehanizacije, ki jo v danem trenutku potrebujete? Verjetno vam najprej padejo na misel šotori za kmetijstvo s ceno najema in njihova uporabnost?

Šotori za kmetijstvo zagotavljajo nadzorovano okolje, v katerem lahko prilagajate temperaturo, vlago in svetlobo, zato se lahko uporabijo tudi kot začasni rastlinjak v času povečanih sezonskih potreb. Na enostaven in hiter način boste rešili prostorsko stisko za gojenje zelenjave, cvetja in drugih rastlin, ki bodo zaščitene pred pticami, škodljivci in nenadnimi vremenskimi spremembami. Ste že slišali za podjetje, ki vam lahko priskrbi učinkovite pokrivne rešitve za različne dejavnosti, prireditve, sejme, kmetijske potrebe in druge priložnosti?

Šotori za kmetijstvo cena za najem ali nakup

Zakaj bi kupili montažni kmetijski šotor, če ga lahko najamete za ugodno ceno? Včasih se potreba po dodatnem prostoru pojavi hitro in nepričakovano. Za opravljanje svoje dejavnosti nujno potrebujete dodatno skladišče za gnojila, spravilo lesenih izdelkov, vzrejo kokoši, garažo za strojno opremo, razstavno-prodajni prostor svojih pridelkov in še bi lahko naštevali. Dejstvo je, da morate zagotoviti dodatno prostornino v čim krajšem možnem času, s čim manj birokracije in čim nižjim denarnim vložkom. Šotori za kmetijstvo se lahko prilagodijo glede oblike, velikosti, materialov, izolacije, postavljeni pa so v zelo kratkem času in to brez nepotrebnih zapletov z dokumentacijo.

Najem ne predstavlja večjega finančnega bremena, saj imate stroške samo pri postavitvi. Če se izkaže, da vam kmetijski šotori cena in velikost po določenem času ne ustrezajo več, lahko kapacitete povečamo, prilagodimo ali šotor prestavimo na drugo lokacijo. Kadar potrebujete prostor za blago, ki ni občutljivo na temperaturna nihanja, izdelamo streho in stranice iz kvalitetne PVC ponjave. Za zaščito pred kondenzacijo lahko notranjost dodatno opremimo s protikondenzacijsko ponjavo.

šotori za kmetijstvo cena jahalnice

Za višjo tehnično varnost skladiščenega materiala izdelamo stranice iz visokokakovostne trapezne pločevine. Odlike, s katerimi se ponašajo tovrstni šotori za kmetijstvo cena, hitra dobava, strokovna montaža, jim dajejo zelo široko uporabno vrednost. Včasih potrebujete dodatne prostore za skladiščenje občutljivih izdelkov ali opreme. V takšnih situacijah so vam na voljo delno toplotno izolirani modeli. Streha iz PVC ponjave zagotavlja zaščito pred kondenzacijo, hkrati pa dopušča prehod dnevne svetlobe v prostor. Stranice iz panelnih plošč imajo poleg izolacijske tudi varnostno funkcijo, saj zaradi trdne strukture preprečujejo neželeni obisk nepridipravov.

 

Šotori za kmetijstvo predstavljajo racionalno rešitev

Ko potrebujete dodaten prostor za hrambo ali vzdrževanje mehanizacije ter se vam zdijo najbolj primerni kmetijski šotori, cena naj ne bo edino merilo. Za nasvet se obrnite na preverjeno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo montažnih objektov in ga odlikujejo številne reference. Upoštevati morate predvsem kvaliteto materialov, vzdržljivost, varnost, odpornost na ekstremne vremenske razmere ter fleksibilnost. V našem podjetju imamo bogate izkušnje, na podlagi katerih vam strokovno svetujemo in pomagamo priti do najboljše rešitve za nastalo situacijo.

Pred najemom najprej razmislite, kakšne so vaše potrebe glede velikosti, oblike in funkcionalnosti, ki jih pridobite s šotori za kmetijstvo, cena pa se bo nato oblikovala glede na izbrane tehnične specifikacije. S pogodbo bomo določili plačilne pogoje, trajanje in druge podrobnosti. Šotori za kmetijstvo so zelo enostavni za montažo, demontažo in premik na drugo lokacijo, tako da boste z lahkoto prilagajali svoje prostore glede na sezonske potrebe in vaše želje.

skladiščni kmetijski šotori

Pomembno je, da pri nakupu ali najemu upoštevate predvsem kakovost, garancijske pogoje in možnost dodatne opreme, ki jih ponujajo kmetijski šotori, cena pa je v vsakem primeru v primerjavi s klasično gradnjo veliko nižja. Poleg tega zidane stavbe ne morete prestaviti na drugo lokacijo, montažni objekt pa lahko. In to samo v nekaj dneh oziroma tednih, kadar gre za večje šotore.

 

Ko so potrebni šotori za kmetijstvo cena odtehta koristi

Šotori za kmetijstvo so se izkazali kot učinkovite, praktične in cenovno ugodne rešitve za različne namene. Največkrat se uporabljajo za skladiščenje razsutega tovora, kot so žita, krmila, sekanci, pesek, različni granulati in podobno. Prav tako omogočajo varno in zanesljivo streho različnim kmetijskim strojem in priključkom, ki so tako vedno spravljeni na suhem ter zaščiteni pred mehanskimi poškodbami ali nepovabljenimi gosti. Spravilo kmetijske mehanizacije, strojev in opreme na enem mestu predstavlja praktično rešitev, ki omogoča lažje, hitrejše in bolj organizirano delo.

Ogromne koristi, ki jih prinašajo kmetijski šotori cena najema pa je zelo ugodna, je zmagovita kombinacija, ki vam bo zagotovila optimalen dodatni prostor. Montažni šotori so narejeni iz robustne konstrukcije, trpežne PVC ponjave, trapezne pločevine ali panelnih plošč in omogočajo tudi do 20 let brezhibne uporabe. Zato vas vabimo k obisku spletne strani, kjer si lahko ogledate celotno ponudbo. Pri tem vam bomo tudi strokovno svetovali in pomagali do najboljše pokrivne rešitve.

montažni šotori za kmetijsko mehanizacijo

Contact


    Contact information