Postavitev skladiščnega šotora za dodaten pokriti prostor na kmetiji

Postavitev skladiščnega šotora

Postavitev skladiščnega šotora pride še kako prav na različnih prireditvah, saj nam omogoča dodaten pokrit prodajni prostor ali pokrit prostor za skladiščenje. V osnovi so skladiščni šotori narejeni iz robustne konstrukcije iz aluminijastih profilov in vroče cinkanih jeklenih veznih členov, ki zagotavljajo varnost in trdnost objekta. Poleg trdnih okvirjev in vroče cinkanih jeklenih členov imamo tukaj še močno PVC ponjavo, trapezno pločevino ali izolativne panele. Prilagodljive možnosti za vhode in razsvetljavo prispevajo k ustvarjanju vsestranskega skladiščnega prostora za najrazličnejšo uporabo v industrijsko ali drugo uporabo.

Možnosti uporabe so raznolike. Lahko jih uporabljamo kot skladišče za različne vrste materialov, pokrivni prostor, prostor za jezdenje konjev, različne vrste delavnic, kot prireditveni prostor za različne gasilske veselice, dodatni prostor za trgovino, kot garažo za vašega jeklenega konjička … Izbira je popolnoma vaša.

Skladiščni objekti so priljubljena izbira tudi v kmetijstvu, saj so kmetijski šotori idealni za shranjevanje kmetijske mehanizacije. Šotori za kmetijstvo so se izkazali tudi kot odlična rešitev pri nudenju zavetja živalim, predvsem na pašnikih.

Postavitev skladiščnega šotora

 

Postavitev skladiščnega šotora prinaša večjo mobilnost

Ker gre za montažni objekt, je postavitev skladiščnega šotora izredno hitra in preprosta, zahvaljujoč trdni konstrukciji pa tudi trdna in varna. Po zaslugi trpežnosti in kakovosti vsakega posameznega elementa, vam lahko skladiščni ali kmetijski šotori služijo tudi do 20 let.

V podjetju Ogis nudimo različne tipe skladiščnih šotorov. Vsi so narejeni iz najboljših materialov, izbira pravega tipa pa je odvisna od vas in vaše dejavnosti oziroma namena uporabe. Pri izbiri in montaži upoštevamo vaše zahteve in želje. Poleg velikosti se dogovorimo tudi o opremi objekta. Odločite se lahko za dvižna ali drsna vrata, osebni prehod ali kombinacijo naštetih. Glede na namen dejavnosti poskrbimo tudi za primerno svetlobo v notranjosti z montažo PVC oken ali razsvetljavo s svetili. Različne izvedbe in dimenzije vam zagotavljajo, da dobite točno tak skladiščni šotor, kot ga potrebujete.

Postavitev skladiščnega šotora pa ima še eno prednost – mobilnost. Objekt, ki ga potrebujete v danem trenutku, vam dostavimo v kratkem času, strokovno zmontiramo, ko ga ne potrebujete več ali želite spremeniti lokacijo, pa ga demontiramo in po želji prestavimo na drugo mesto. Demontaža je ravno tako hitra in enostavna kot montaža.

 

Izbira skladišnega objekta odvisna od vaših potreb

Najbolj osnovni model predstavlja hitromontažni objekt tipa 1, pri katerem so vse stranice ter tudi streha izdelani iz kakovostne PVC ponjave, katera ima dolgo življenjsko dobo in je primerna za preproste skladiščne prostore, kjer temperaturna nihanja niso ovira. Glavna prednost omenjenega tipa je miniminalno vzdrževanje, obenem pa je hitro dobavljiv in enostaven za montažo.

Tip 2 je za razliko od tipa 1 oblečen v visokokakovostno trapezno pločevino in je odlična rešitev za skladiščenje različnega materiala in izdelkov, obenem pa gre za šotor, ki omogoča višjo tehnično varnost pred vlomi. Objekt ni toplotno izoliran, v kolikor želite, pa lahko vlago odpravimo s protikondenzno ponjavo.

V primeru, da bi želeli toplotno izoliran skladiščni šotor, lahko izberete tretji tip, ki je pravzaprav že toplotno izolirana hitromontažna hala. Stranice so narejene iz izolacijskih panelnih plošč, streha pa iz dvojne PVC ponjave, ki omogoča prehod dnevne svetlobe, obenem pa ščiti pred toploto in kondenzom. Omenjeni tip je primeren za skladiščenje občutljivih izdelkov, kar pomeni da gre za tip šotora, ki zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti notranjosti pred različnimi vstopi in vdori od temperatire do kondenza.

šotori za kmetijstvo

 

Šotori za kmetijstvo so namenjeni različnim namenom

V kmetijstvu so se kot najboljša in optimalno dolgotrajna rešitev izkazale kovinske konstrukcije prekrite z PVC ponjavo, kot so kmetijski šotori in skladiščne hale, ki se pogosto uporabljajo za prekrivanje silosov, za skladiščenje kmetijskih strojev, za shrambo sena v balah, …

Skoraj nepogrešljivi v sedanjem modernem času so postali tudi šotori za kmetijstvo manjših dimenzij pri pašniški reji, kjer nudijo živalim zavetje pred dežjem. Kmetijski šotori so primerni so tudi za začasne pašnike, travnike ali ograde. V zadnjem času pa se je tudi pri gradnji hlevov pokazalo, da so lahko cenejši kmetijski šotori montažne gradnje funkcionalno popolnoma isti kakor dragi betonski ali zidani objekti.

 

Celovite storitve po ugodni ceni – šotori za kmetijstvo od montaže do demontaže

V Biro Ogis se že vrsto let ukvarjamo s postavitvijo montažnih šotorov in hal, zato se dobro zavedamo, kaj si naše stranke želijo. Zadovoljstvo strank je na prvem mestu, zato vam nudimo celovite storitve in individualen pristop. Zagotavljamo vam zanesljivo postavitev skladiščnega šotora po ugodni ceni. Vse postavitve, med katerimi so tudi šotori za kmetijstvo, opravimo v dogovorjenem času, za kar poskrbi uigran tim naših zaposlenih z ogromnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami.

kmetijski šotori

Contact


    Contact information